Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of the Osmotic Pre-treatment on the Convective Air Drying Kinetics of Apricot
Назив: Effect of the Osmotic Pre-treatment on the Convective Air Drying Kinetics of Apricot
Аутори: Pavkov, Ivan  ; Babić, Mirko ; Radojčin, Milivoj  ; Stamenković, Zoran  ; Bikić, Siniša  ; Bukurov, Maša  
Година: 2016
Публикација: III International Congress Food Technology Quality and Safety
Издавач: Institut za prehrambene tehnologije Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 607-611
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/229460
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.