Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of the Osmotic Pre-treatment on the Convective Air Drying Kinetics of Apricot
Назив: | Effect of the Osmotic Pre-treatment on the Convective Air Drying Kinetics of Apricot | Аутори: | Pavkov, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | III International Congress Food Technology Quality and Safety | Издавач: | Institut za prehrambene tehnologije Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6![]() ![]() |
Колација: | str. 607-611 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/229460 | URL: | http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.