Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of milk fat and protein levels on composition and microstructure of skin layers in Kajmak formation
Назив: Influence of milk fat and protein levels on composition and microstructure of skin layers in Kajmak formation
Аутори: Miočinović, Jelena  ; Nedeljković, Aleksandar  ; Puđa, Predrag ; Radovanović, Mira  ; Pavlović, Vladimir  
Година: 2014
Публикација: 2ndInternational Congress on Food Technology
Издавач: Turkey
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 347-347
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/230234
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.