Резултати

еНаука >  Резултати >  Allium ursinum sos (originalni proizvod): mikrobiološka ispravnost i antimikrobna svojstva
Назив: Allium ursinum sos (originalni proizvod): mikrobiološka ispravnost i antimikrobna svojstva
Аутори: Mladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Petrovic Nevena  ; Kosanic Marijana  ; Comic Ljiljana 
Година: 2020
Публикација: Zbornik radova - XXV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 13-14. mart 2020. godine
Издавач: Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87611-48-1
Колација: str. 463-469-470
VBS COBISS: 18604553
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/233113
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/18604553#izum.si
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.