Резултати
еНаука >
Резултати >
Allium ursinum sos (originalni proizvod): mikrobiološka ispravnost i antimikrobna svojstva
Назив: | Allium ursinum sos (originalni proizvod): mikrobiološka ispravnost i antimikrobna svojstva | Аутори: | Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. ; Petrovic Nevena ; Kosanic Marijana ; Comic Ljiljana | Година: | 2020 | Публикација: | Zbornik radova - XXV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 13-14. mart 2020. godine | Издавач: | Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-87611-48-1 | Колација: | str. 463-469-470 | VBS COBISS: | 18604553 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/233113 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/18604553#izum.si |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.