Резултати

еНаука >  Резултати >  Allium ursinum sos (originalni proizvod): mikrobiološka ispravnost i antimikrobna svojstva
Назив: Allium ursinum sos (originalni proizvod): mikrobiološka ispravnost i antimikrobna svojstva
Аутори: Mladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Petrovic Nevena  ; Kosanic Marijana  ; Comic Ljiljana 
Година: 2020
Публикација: Zbornik radova - XXV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 13-14. mart 2020. godine
Издавач: Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87611-48-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 463-469-470
VBS COBISS: 18604553
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/233113
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/18604553#izum.si
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.