Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Allium ursinum sos (originalni proizvod): mikrobiološka ispravnost i antimikrobna svojstva
Naziv: Allium ursinum sos (originalni proizvod): mikrobiološka ispravnost i antimikrobna svojstva
Autori: Mladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Petrovic Nevena  ; Kosanic Marijana  ; Comic Ljiljana 
Godina: 2020
Publikacija: Zbornik radova - XXV savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 13-14. mart 2020. godine
Izdavač: Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-87611-48-1
Kolacija: str. 463-469-470
VBS COBISS: 18604553
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/233113
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/18604553#izum.si
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.