Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of vacuum and map packaging on microbiological status and sensory properties of fresh pork
Назив: Effects of vacuum and map packaging on microbiological status and sensory properties of fresh pork
Аутори: Zugic Petrovic Tanja; Mladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Zugic Z; Kocic Tanackov Suncica; Tomovic Vladimir; Comic Ljiljana
Година: 2020
Публикација: XXIV International Eco-Conference®, XI Eco-conference® on safe food
Издавач: Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-83177-35-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 395-402
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/233117
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.