Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of vacuum and map packaging on microbiological status and sensory properties of fresh pork
Назив: | Effects of vacuum and map packaging on microbiological status and sensory properties of fresh pork | Аутори: | Zugic Petrovic Tanja; Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. ; Zugic Z; Kocic Tanackov Suncica; Tomovic Vladimir; Comic Ljiljana | Година: | 2020 | Публикација: | XXIV International Eco-Conference®, XI Eco-conference® on safe food | Издавач: | Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-83177-35-6 | Колација: | str. 395-402 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/233117 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.