Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of vacuum and map packaging on microbiological status and sensory properties of fresh pork
Назив: Effects of vacuum and map packaging on microbiological status and sensory properties of fresh pork
Аутори: Zugic Petrovic Tanja; Mladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Zugic Z; Kocic Tanackov Suncica; Tomovic Vladimir; Comic Ljiljana
Година: 2020
Публикација: XXIV International Eco-Conference®, XI Eco-conference® on safe food
Издавач: Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-83177-35-6
Колација: str. 395-402
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/233117
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.