Резултати

еНаука >  Резултати >  FATTY ACIDS PROFILES, CHOLESTEROL CONTENT AND SENSORY PROPERTIES OF FERMENTED DRY 'SREMSKA SAUSAGES MADE OF PORK MEAT FROM VARIOUS BREEDS
Назив: FATTY ACIDS PROFILES, CHOLESTEROL CONTENT AND SENSORY PROPERTIES OF FERMENTED DRY 'SREMSKA SAUSAGES MADE OF PORK MEAT FROM VARIOUS BREEDS
Аутори: Parunović, Nenad  ; Petrović, Milica  ; Radović, Čedomir  ; Savić, Radomir  ; Đorđević, Vesna  ; Lakićević, Brankica  ; Petrović, Zoran  
Година: 2015
Публикација: 61st International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST)
Издавач: 61st International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST), Francuska, Clermont-Ferrand, France
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 1-4
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/234432
URL: http://www.researchgate.net/publication/282704712_FATTY_ACIDS_PROFILES_CHOLESTEROL_CONTENT_AND_SENSORY_PROPERTIES_OF_FERMENTED_DRY__SREMSKA__SAUSAGES_MADE_OF_PORK_MEAT_FROM_VARIOUS_BREEDS
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.