Резултати
еНаука >
Резултати >
FATTY ACIDS PROFILES, CHOLESTEROL CONTENT AND SENSORY PROPERTIES OF FERMENTED DRY 'SREMSKA SAUSAGES MADE OF PORK MEAT FROM VARIOUS BREEDS
Назив: | FATTY ACIDS PROFILES, CHOLESTEROL CONTENT AND SENSORY PROPERTIES OF FERMENTED DRY 'SREMSKA SAUSAGES MADE OF PORK MEAT FROM VARIOUS BREEDS | Аутори: | Parunović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | 61st International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST) | Издавач: | 61st International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST), Francuska, Clermont-Ferrand, France | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 1-4 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/234432 | URL: | http://www.researchgate.net/publication/282704712_FATTY_ACIDS_PROFILES_CHOLESTEROL_CONTENT_AND_SENSORY_PROPERTIES_OF_FERMENTED_DRY__SREMSKA__SAUSAGES_MADE_OF_PORK_MEAT_FROM_VARIOUS_BREEDS | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.