Резултати

еНаука >  Резултати >  Selenium and Zinc content and radical scavenging capacity of edible mushrooms Armilaria mellea and Lycoperdon saccatum
Назив: Selenium and Zinc content and radical scavenging capacity of edible mushrooms Armilaria mellea and Lycoperdon saccatum
Аутори: Zeković, Zoran  ; Vidović, Senka  ; Mujić, Ibrahim
Година: 2010
Публикација: Croatian Journal of Food Science and Technology
ISSN: 1847-3466 Претражи идентификатор
Издавач: Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2 br. 2 str. 16-21
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/234934
URL: https://hrcak.srce.hr/clanak/97980
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.