Резултати
еНаука >
Резултати >
Selenium and Zinc content and radical scavenging capacity of edible mushrooms Armilaria mellea and Lycoperdon saccatum
| Назив: | Selenium and Zinc content and radical scavenging capacity of edible mushrooms Armilaria mellea and Lycoperdon saccatum | Аутори: | Zeković, Zoran |
Година: | 2010 | Публикација: | Croatian Journal of Food Science and Technology | ISSN: | 1847-3466![]() Претражи идентификатор |
Издавач: | Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 2 br. 2 str. 16-21 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/234934 | URL: | https://hrcak.srce.hr/clanak/97980 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.
