Резултати

еНаука >  Резултати >  Relating sensory and physicochemical data of commercial spaghetti
Назив: Relating sensory and physicochemical data of commercial spaghetti
Аутори: Pestorić, Mladenka  ; Pezo, Lato  ; Škrobot, Dubravka  ; Kovač, Renata  ; Ubiparip Samek, Dragana  ; Bajić, Aleksandra  ; Mastilović, Jasna  
Година: 2020
Публикација: 9th European Conference on Sensory and Consumer Research (online), Rotterdam, The Netherlands
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. P1.282-P1.282
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/235777
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.