Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of tomato processing on carotenoids antioxidant activity and stability during one-year storage
Назив: Effects of tomato processing on carotenoids antioxidant activity and stability during one-year storage
Аутори: Zdravković, Jasmina  ; Pavlović, Nenad  ; Mladenović, Jelena  ; Bošković-Vragolović, Nevenka M.  ; Zdravković, Milan  
Година: 2019
Публикација: Bulgarian Chemical Communications
ISSN: 0861-9808 Претражи идентификатор
Издавач: Bulgarian Academy of Sciences
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 4 str. 604-610
DOI 10.34049/bcc.51.4.5126
Scopus-ID: 2-s2.0-85079062314
URI: https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/383
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4326
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11022
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/236026
http://www.bcc.bas.bg/bcc_volumes/Volume_51_Number_4_2019/51-4-2019-119.pdf
http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/207
URL: http://www.bcc.bas.bg/bcc_volumes/Volume_51_Number_4_2019/51-4-2019-119.pdf
Пројекат: Novi koncept oplemenjivanja sorti i hibrida povrća namenjenih održivim sistemima gajenja uz primenu biotehnoloških metoda (RS-31059)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.