Резултати

еНаука >  Резултати >  Atmospheric pressure cold plasma: an innovative technology to improve the rheological quality of wheat flour
Назив: Atmospheric pressure cold plasma: an innovative technology to improve the rheological quality of wheat flour
Аутори: Vukić, Milan; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Hadnađev, Miroslav  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Janić Hajnal, Elizabet  ; Mastilović, Jasna  
Година: 2018
Публикација: Foodtech congress: Abstract book, IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, 23-25.10.2018, Novi Sad
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 61-61
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=132183&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/237503
Извор метаподатака: Migracija
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.