Резултати
еНаука >
Резултати >
Atmospheric pressure cold plasma: an innovative technology to improve the rheological quality of wheat flour
Назив: | Atmospheric pressure cold plasma: an innovative technology to improve the rheological quality of wheat flour | Аутори: | Vukić, Milan; Dapčević Hadnađev, Tamara ; Hadnađev, Miroslav ; Šoronja-Simović, Dragana ; Janić Hajnal, Elizabet ; Mastilović, Jasna | Година: | 2018 | Публикација: | Foodtech congress: Abstract book, IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, 23-25.10.2018, Novi Sad | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 61-61 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=132183&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/237503 |
Извор метаподатака: | Migracija | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.