Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioksidativna aktivnost etarskog ulja korijandera u barenim kobasicama
Назив: Antioksidativna aktivnost etarskog ulja korijandera u barenim kobasicama
Antioxidant activity of coriandrum essential oil in cooked sausage
Аутори: Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Pavlić, Branimir  ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja 
Година: 2018
Публикација: Zbornik radova, 59. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 17-22. jun 2018.
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-085-1
Колација: str. 273-277
VBS COBISS: 278535436
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/237528
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/278535436#izum.si
Извор метаподатака: Migracija
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.