Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of Satureja Montana L. essential oil on the microbial stability of fresh pork sausages
Назив: The effect of Satureja Montana L. essential oil on the microbial stability of fresh pork sausages
Аутори: Šojić, Branislav V.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Pavlić, Branimir  ; Tomović, Vladimir M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. ; Tasić, Tatjana M.  
Година: 2018
Публикација: 9th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Издавач: Zagreb
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 158-158
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/237572
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.