Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of Satureja Montana L. essential oil on the microbial stability of fresh pork sausages
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The effect of Satureja Montana L. essential oil on the microbial stability of fresh pork sausages | Аутори: | Šojić, Branislav V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | 9th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists | Издавач: | Zagreb | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 158-158 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/237572 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.