Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of guar-xanthan addition on mechanical properties of pumpkin oil cake biopolymer films
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Influence of guar-xanthan addition on mechanical properties of pumpkin oil cake biopolymer films Uticaj dodatka guar-ksantana na mehanička svojstva biopolimernih filmova na bazi pogače uljane tikve |
Аутори: | Popović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal on processing and energy in agriculture | ISSN: | 1821-4487![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 19 br. 4 str. 179-182 | VBS COBISS: | 263663884 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/263663884#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/237690 |
URL: | https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1821-4487/2015/1821-44871504179P.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.