Резултати

еНаука >  Резултати >  Antibacterial potential of red-wine marinades containing essential oils against food contaminants in raw beef
Назив: Antibacterial potential of red-wine marinades containing essential oils against food contaminants in raw beef
Аутори: Jovanović, Marina I.  ; Nikolić, Biljana J.  ; Đukanović, Stefana D.  ; Cvetković, Stefana D.  ; Knežević-Vukčević, Jelena B. ; Vasilijević, Bojana P.  
Година: 2019
Публикација: Abstract Book : 8th Congress of European Microbiologists, 7-11 July, 2019, Glasgow, Scotland
Издавач: Delft : Federation of European Microbiological Societies
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: br. PW427 str. 1563-1563
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/237716
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/2862
https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/619
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.