Резултати
еНаука >
Резултати >
Antibacterial potential of red-wine marinades containing essential oils against food contaminants in raw beef
Назив: | Antibacterial potential of red-wine marinades containing essential oils against food contaminants in raw beef | Аутори: | Jovanović, Marina I. ; Nikolić, Biljana J. ; Đukanović, Stefana D. ; Cvetković, Stefana D. ; Knežević-Vukčević, Jelena B. ; Vasilijević, Bojana P. | Година: | 2019 | Публикација: | Abstract Book : 8th Congress of European Microbiologists, 7-11 July, 2019, Glasgow, Scotland | Издавач: | Delft : Federation of European Microbiological Societies | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | br. PW427 str. 1563-1563 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/237716 https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/2862 https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/619 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.