Резултати

еНаука >  Резултати >  Physicochemical properties, fatty acids, phenolic compounds, and mineral contents of 12 Serbia regional and commercial almond cultivars
Назив: Physicochemical properties, fatty acids, phenolic compounds, and mineral contents of 12 Serbia regional and commercial almond cultivars
Аутори: Banjanin, Tijana; Nikolić, Dragan  ; Uslu, Nurhan; Gokmen, Fatma; Ozcan, Mehmet Musa; Milatović, Dragan  ; Zec, Gordan  ; Boškov, Đorđe  ; Dursun, Nesim
Година: 2020
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 45 br. 1
DOI: 10.1111/jfpp.15015
WoS-ID: 000587326600001
Scopus-ID: 2-s2.0-85096651619
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5300
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/241475
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

21
SCOPUSTM
6
OpenCitations
21
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.