Резултати
еНаука >
Резултати >
Physicochemical properties, fatty acids, phenolic compounds, and mineral contents of 12 Serbia regional and commercial almond cultivars
| Назив: | Physicochemical properties, fatty acids, phenolic compounds, and mineral contents of 12 Serbia regional and commercial almond cultivars | Аутори: | Banjanin, Tijana; Nikolić, Dragan |
Година: | 2020 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор |
Издавач: | Wiley, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 45 br. 1 | DOI: | 10.1111/jfpp.15015 | WoS-ID: | 000587326600001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85096651619 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5300 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/241475 |
М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.