Резултати
                
                    еНаука > 
                
                
                    Резултати > 
                
                
                    Antioxidant activity and phenolic compounds in gluten-free cookies enriched with sugar beet molasses
                
            
            
            
| Назив: | Antioxidant activity and phenolic compounds in gluten-free cookies enriched with sugar beet molasses | Аутори: | Filipčev, Bojana    ; Šimurina, Olivera    ; Mišan, Aleksandra    ; Šarić, Bojana    ; Filipović, Vladimir    ; Ćurčić, Biljana    ; Nićetin, Milica    | Година: | 2015 | Публикација: | Proceedings of IV International Congress “Engineering, Environment and Materials in Processing Industry”, (M. Gligorić, M. Jotanović, D. Lazić, M. Pavlović, Eds.) | Издавач: | Faculty of Technology Zvornik, Jahorina, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-18-3   Претражи идентификатор | Колација: | str. 1135-1139 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/242662 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. | 
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.