Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity and phenolic compounds in gluten-free cookies enriched with sugar beet molasses
Назив: Antioxidant activity and phenolic compounds in gluten-free cookies enriched with sugar beet molasses
Аутори: Filipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Mišan, Aleksandra  ; Šarić, Bojana  ; Filipović, Vladimir  ; Ćurčić, Biljana  ; Nićetin, Milica  
Година: 2015
Публикација: Proceedings of IV International Congress “Engineering, Environment and Materials in Processing Industry”, (M. Gligorić, M. Jotanović, D. Lazić, M. Pavlović, Eds.)
Издавач: Faculty of Technology Zvornik, Jahorina, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-18-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 1135-1139
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/242662
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.