Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant activity and phenolic compounds in gluten-free cookies enriched with sugar beet molasses

Назив: | Antioxidant activity and phenolic compounds in gluten-free cookies enriched with sugar beet molasses | Аутори: | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Proceedings of IV International Congress “Engineering, Environment and Materials in Processing Industry”, (M. Gligorić, M. Jotanović, D. Lazić, M. Pavlović, Eds.) | Издавач: | Faculty of Technology Zvornik, Jahorina, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-18-3![]() ![]() |
Колација: | str. 1135-1139 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/242662 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.