Резултати
еНаука >
Резултати >
Lipid oxidative changes in the traditional petrovačka sausage (petrovská klobása) during drying and ripening in the household and industry
Назив: | Lipid oxidative changes in the traditional petrovačka sausage (petrovská klobása) during drying and ripening in the household and industry | Аутори: | Petrović Ljiljana; Šojić, Branislav ; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Tomović, Vladimir ; Savatić, Snežana ; Jokanović, Marija ; Džinić, Natalija | Година: | 2010 | Публикација: | XIV International Symposium ''Feed Technology'' – XII International Symposium ''NODA 2010 – MEAT – Technology, quality and safety'' | Издавач: | Institute for Food Technology, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-018-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 140-146 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/242705 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.