Резултати

еНаука >  Резултати >  Lipid oxidative changes in the traditional petrovačka sausage (petrovská klobása) during drying and ripening in the household and industry
Назив: Lipid oxidative changes in the traditional petrovačka sausage (petrovská klobása) during drying and ripening in the household and industry
Аутори: Petrović Ljiljana; Šojić, Branislav  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Tomović, Vladimir  ; Savatić, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija 
Година: 2010
Публикација: XIV International Symposium ''Feed Technology'' – XII International Symposium ''NODA 2010 – MEAT – Technology, quality and safety''
Издавач: Institute for Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-018-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 140-146
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/242705
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.