Rezultati
eNauka >
Rezultati >
The changes of the micribiota of lactic acid bacteria during the production of Petrovac sausages under controlled conditions
Naziv: | The changes of the micribiota of lactic acid bacteria during the production of Petrovac sausages under controlled conditions | Autori: | Danilović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2015 | Publikacija: | 11 simpozijum Savremene tehnologije i privredni razvoj | Izdavač: | Tehnološki fakultet u Leskovcu, Srbija | Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-89429-12-1![]() ![]() |
Kolacija: | str. 83-83 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/242718 | URL: | https://www.tf.ni.ac.rs | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.