Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The changes of the micribiota of lactic acid bacteria during the production of Petrovac sausages under controlled conditions
Naziv: The changes of the micribiota of lactic acid bacteria during the production of Petrovac sausages under controlled conditions
Autori: Danilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Džinić, Natalija ; Savić, Dragiša S.  
Godina: 2015
Publikacija: 11 simpozijum Savremene tehnologije i privredni razvoj
Izdavač: Tehnološki fakultet u Leskovcu, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-89429-12-1 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 83-83
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/242718
URL: https://www.tf.ni.ac.rs
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.