Резултати
еНаука >
Резултати >
Autohthonous production technology of Sjenica cheese at Sjenica-Pešter plateau region
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Autohthonous production technology of Sjenica cheese at Sjenica-Pešter plateau region Tehnologija autohtone izrade Sjeničkog sira na širem području Sjeničko-Pešterske visoravni |
Аутори: | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Dozet, Natalija; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2004 | Публикација: | Mlekarstvo | ISSN: | 1451-1541![]() ![]() |
Издавач: | Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd i Poslovno udruženje za stočarstvo - grupacija za mlekarstvo, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 3 br. 27 str. 931-933 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/816 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/244306 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.