Резултати

еНаука >  Резултати >  Autohthonous production technology of Sjenica cheese at Sjenica-Pešter plateau region
Назив: Autohthonous production technology of Sjenica cheese at Sjenica-Pešter plateau region
Tehnologija autohtone izrade Sjeničkog sira na širem području Sjeničko-Pešterske visoravni
Аутори: Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Dozet, Natalija; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja  ; Savić, Željko M.  
Година: 2004
Публикација: Mlekarstvo
ISSN: 1451-1541 Mlekarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd i Poslovno udruženje za stočarstvo - grupacija za mlekarstvo, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 3 br. 27 str. 931-933
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/816
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/244306
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.