Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioksidativni efekat nanočestica i nanoenkapsuliranih biljnih ekstrakata i njihova primena u aktivnim pakovanjima mesa i proizvoda od mesa
Назив: Antioksidativni efekat nanočestica i nanoenkapsuliranih biljnih ekstrakata i njihova primena u aktivnim pakovanjima mesa i proizvoda od mesa
Antioxidant effect of nanoparticles and nanoencapsulated plant extracts and their use in active packaging of meat and meat products
Аутори: Glišić, Milica A.  ; Bošković, Marija D.  ; Đorđević, Jasna P.  ; Ciric J; Janjić, Jelena M.  ; Glamočlija, Nataša M.  ; Baltic M 
Година: 2018
Публикација: 23. Godišnje savjetovanje doktora veterinarske medicine Republike Srpske (Bosna i Hercegovina) sa međunarodnim učešćem, Teslić, 6-9. jun 2018.
Издавач: Banja Luka : Veterinarska komora Republike Srpske
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-770-5-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 123-126
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2978
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/244842
Пројекат: Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца