Резултати
еНаука >
Резултати >
Convective drying and preservation of functional ingridients of wild garlic (Allium ursinum) in dependance of drying temperature
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Convective drying and preservation of functional ingridients of wild garlic (Allium ursinum) in dependance of drying temperature | Аутори: | Tomšik, Alena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Proceedings, 3rd International Congress “Food Technology, Quality and Safety” and XVII International Symposium “Feed Technology”, Novi Sad, Srbija, 2016, 25-27. 10. | Издавач: | Novi Sad : Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6![]() ![]() |
Колација: | str. 646-650 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/244849 | URL: | https://foodtech.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka (Preuzeto iz KNR-a) Stupar, Alena |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.