Резултати

еНаука >  Резултати >  Production of wheat gluten hydrolysates with improved functional properties: optimization of operating parameters by statistical design
Назив Production of wheat gluten hydrolysates with improved functional properties: optimization of operating parameters by statistical design
Аутори: Jovanović, Jelena R.  ; Stefanović, Andrea B.  ; Nataša Šekuljica  ; Knežević-Jugović, Zorica D.  
Година: 2018
Публикација: Book of Abstracts / 9th Central European Congress on Food - CEFood2018
Издавач: Sibiu, Romania : Lucian Blaga University of Sibiu
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-606-12-1546-1 Претражи идентификатор
Колација: br. Book of Abstracts, Ovidiu TIŢA (editor) str. 101-101
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6280
http://ceefood.conferences.ulbsibiu.ro/2018/
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/245192
URL: http://ceefood.conferences.ulbsibiu.ro/2018/
Пројекат: EUREKA Project / SOYZYME E! 9936 - Design of novel enzyme-based technologies for structuring and processing of soy proteins
Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.