Резултати

еНаука >  Резултати >  Dry-fermented sausage as probiotic carrier food
Назив: Dry-fermented sausage as probiotic carrier food
Аутори: Tanja Žugic Petrović; Predrag Ilić; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Mladenović, Katarina G.  ; Dragana Stanisavljević; Čomić, Ljiljana R. 
Година: 2019
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 99 br. 2 str. 100-103
WoS-ID: 000461530700045
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13760
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/245293
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

4
WEB OF SCIENCETM

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.