Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Dry-fermented sausage as probiotic carrier food
Naziv: Dry-fermented sausage as probiotic carrier food
Autori: Tanja Žugic Petrović; Predrag Ilić; Muruzović, Mirjana Ž.  ; Mladenović, Katarina G.  ; Dragana Stanisavljević; Čomić, Ljiljana R. 
Godina: 2019
Publikacija: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 99 br. 2 str. 100-103
WoS-ID: 000461530700045
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13760
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/245293
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

4
WEB OF SCIENCETM

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.