Резултати

еНаука >  Резултати >  Prediction of traditionally utilised wheat dough technological quality parameters from Mixolab values: development and evaluation of regression models
Назив: Prediction of traditionally utilised wheat dough technological quality parameters from Mixolab values: development and evaluation of regression models
Аутори: Mastilović, Jasna  ; Kevrešan, Žarko S.  ; Torbica, Aleksandra  ; Janić-Hajnal, Elizabet  ; Živančev, Dragan  
Година: 2014
Публикација: International Journal of Food Science & Technology
ISSN: 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 49 br. 12 str. 2685-2691
DOI: 10.1111/ijfs.12601
WoS-ID: 000344528200020
Scopus-ID: 2-s2.0-84939255118
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1314
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/245914
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
Vrednovanje kvaliteta i optimizacija prerade pšenice u svetlu klimatskih promena (RS-31007)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.