Резултати

еНаука >  Резултати >  New possibilities for preservation of essential milk components
Назив: New possibilities for preservation of essential milk components
Novi rezultati o mogućnostima očuvanja sadržaja važnijih sastojaka mleka
Аутори: Adamović, Milan; Lemić, Jovan B.; Milić, Branislav; Grubić, Goran ; Adamović, Ognjen; Radivojević, Mihailo  
Година: 2003
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 1-2 str. 143-149
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/648
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247063
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.