Rezultati

eNauka >  Rezultati >  New possibilities for preservation of essential milk components
Naziv: New possibilities for preservation of essential milk components
Novi rezultati o mogućnostima očuvanja sadržaja važnijih sastojaka mleka
Autori: Adamović, Milan; Lemić, Jovan B.; Milić, Branislav; Grubić, Goran ; Adamović, Ognjen; Radivojević, Mihailo  
Godina: 2003
Publikacija: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Pretraži identifikator
Izdavač: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 14 br. 1-2 str. 143-149
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/648
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247063
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.