Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effect of heat treatment and individual shrink packaging on quality and nutritional value of bell pepper stored at suboptimal temperature
Naziv: Effect of heat treatment and individual shrink packaging on quality and nutritional value of bell pepper stored at suboptimal temperature
Autori: Ilić, Zoran  ; Trajković, Radmila ; Pavlović, Radoš  ; Alkalai-Tuvia, Sharon; Perzelan, Yaacov; Fallik, Elazar
Godina: 2011
Publikacija: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 47 br. 1 str. 83-90
DOI: 10.1111/j.1365-2621.2011.02810.x
WoS-ID: 000298011500011
Scopus-ID: 2-s2.0-83555176360
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247125
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

24
SCOPUSTM
18
OpenCitations
16
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.