Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian Cheese and evaluation of their antagonistic potential against Enterobacteriaceae
Назив: Characterization of lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian Cheese and evaluation of their antagonistic potential against Enterobacteriaceae
Аутори: Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Žugić-Petrović, Tanja D.; Čomić, Ljiljana 
Година: 2018
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 4 str. e13577-e13577
DOI: 10.1111/jfpp.13577
WoS-ID: 000429420400013
Scopus-ID: 2-s2.0-85043775766
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247165
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11220
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

22
SCOPUSTM
8
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.