Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian Cheese and evaluation of their antagonistic potential against Enterobacteriaceae
Назив: Characterization of lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian Cheese and evaluation of their antagonistic potential against Enterobacteriaceae
Аутори: Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Žugić-Petrović, Tanja D.; Čomić, Ljiljana 
Година: 2018
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 4 str. e13577-e13577
DOI: 10.1111/jfpp.13577
WoS-ID: 000429420400013
Scopus-ID: 2-s2.0-85043775766
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247165
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11220
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

17
SCOPUSTM
8
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.