Results

eNauka >  Results >  Karakteristike tradicionalne proizvodnje sira u manastiru Rakovica
Title: Karakteristike tradicionalne proizvodnje sira u manastiru Rakovica
Characteristics of traditional production of cheese in monestry rakovica
Authors: Savić-Radovanović, Radoslava  ; Babić, Milijana  ; Nikolić, Aleksandra  ; Stajković, Silvana  
Issue Date: 2016
Publication: Veterinarski žurnal Republike Srpske
ISSN: 1840-2887 Search Idenfier
Publisher: Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“
Type: Article
Collation: vol. 16 br. 1 str. 71-80
DOI: 10.7251/VETJ1601072S
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/248129
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2127
Project: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
M-category: 
Mp. category will be shown later

Altmetric
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons License