Резултати

Назив: | Karakteristike tradicionalne proizvodnje sira u manastiru Rakovica Characteristics of traditional production of cheese in monestry rakovica |
Аутори: | Savić-Radovanović, Radoslava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Veterinarski žurnal Republike Srpske | ISSN: | 1840-2887![]() ![]() |
Издавач: | Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“ | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 16 br. 1 str. 71-80 | DOI: | 10.7251/VETJ1601072S | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/248129 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2127 |
Пројекат: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |