Резултати

еНаука >  Резултати >  Karakteristike tradicionalne proizvodnje sira u manastiru Rakovica
Назив: Karakteristike tradicionalne proizvodnje sira u manastiru Rakovica
Characteristics of traditional production of cheese in monestry rakovica
Аутори: Savić-Radovanović, Radoslava  ; Babić, Milijana  ; Nikolić, Aleksandra  ; Stajković, Silvana  
Година: 2016
Публикација: Veterinarski žurnal Republike Srpske
ISSN: 1840-2887 Претражи идентификатор
Издавач: Banja Luka : PI Veterinary Institute Republic of Srpska „Dr. Vaso Butozan“
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 16 br. 1 str. 71-80
DOI: 10.7251/VETJ1601072S
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/248129
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2127
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца