Резултати
еНаука >
Резултати >
Possibilities for the production of meat and meat products with improved nutritional and functional value
Назив: | Possibilities for the production of meat and meat products with improved nutritional and functional value | Аутори: | Stanišić, Nikola ; Dušan Živković ; Slaviša Stajić | Година: | 2013 | Публикација: | 10th International Symposium „Modern Trends in Livestock Production | Издавач: | Institut za stocarsvo, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82431-69-5 Претражи идентификатор | Колација: | br. Proceeiding str. 188-199 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/250478 | URL: | https://docs.google.com/file/d/0B_ncRol7td7GaGk0Nk1ycTYxb2M/edit | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.