Резултати

еНаука >  Резултати >  Possibilities for the production of meat and meat products with improved nutritional and functional value
Назив: Possibilities for the production of meat and meat products with improved nutritional and functional value
Аутори: Stanišić, Nikola  ; Dušan Živković  ; Slaviša Stajić  
Година: 2013
Публикација: 10th International Symposium „Modern Trends in Livestock Production
Издавач: Institut za stocarsvo, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82431-69-5 Претражи идентификатор
Колација: br. Proceeiding str. 188-199
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/250478
URL: https://docs.google.com/file/d/0B_ncRol7td7GaGk0Nk1ycTYxb2M/edit
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.