Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Possibilities for the production of meat and meat products with improved nutritional and functional value
Naziv: Possibilities for the production of meat and meat products with improved nutritional and functional value
Autori: Stanišić, Nikola  ; Dušan Živković  ; Slaviša Stajić  
Godina: 2013
Publikacija: 10th International Symposium „Modern Trends in Livestock Production
Izdavač: Institut za stocarsvo, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-82431-69-5 Pretraži identifikator
Kolacija: br. Proceeiding str. 188-199
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/250478
URL: https://docs.google.com/file/d/0B_ncRol7td7GaGk0Nk1ycTYxb2M/edit
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.