Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Influence of the amount of essential fatty acids in muscle tissue of Silver carp and Common carp frying in sunflower oil and pork fat
Naziv: Influence of the amount of essential fatty acids in muscle tissue of Silver carp and Common carp frying in sunflower oil and pork fat
Autori: Vesna Đorđević  ; Trbović, Dejana K.  ; Nastasijević Ivan  ; Ljubojević, Dragana B.  ; Lakićević B.  ; Janković S.; Stefanović S.
Godina: 2018
Publikacija: Conference Proceedings of the 8th International Conference Water and Fish, Belgrade
Izdavač: Faculty of Agriculture, Zemun (Serbia)
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7834-155-7 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 191-196
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/172
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/252003
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.