Резултати
Назив: | Practical use of sous vide method of heath tretment in catering industry | Аутори: | Kalenjuk, Bojana ; Živkoviž Miloš; Banjac, Maja; Gagić, Snježana | Година: | 2015 | Публикација: | Contemporary Trends in Tourism and Hospitality – CTTH 2015, Rebranding Serbia – Contemporary Trends in Event and Creative Industry, Contemporary Trends in Tourism and Hospitality – CTTH 2015, Rebranding Serbia – Contemporary Trends in Event and Creative Industry, 2015 | Издавач: | Faculty of Science, Department of Geography, Tourism and Hotel Management, Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7031-386-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 51-51 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/252851 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=97651&source=eNauka&language=en http://www.dgt.uns.ac.rs/ctth2015/index.php |
URL: | http://www.dgt.uns.ac.rs/ctth2015/index.php | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.