Резултати

еНаука >  Резултати >  Practical use of sous vide method of heath tretment in catering industry
Назив: Practical use of sous vide method of heath tretment in catering industry
Аутори: Kalenjuk, Bojana  ; Živkoviž Miloš; Banjac, Maja; Gagić, Snježana
Година: 2015
Публикација: Contemporary Trends in Tourism and Hospitality – CTTH 2015, Rebranding Serbia – Contemporary Trends in Event and Creative Industry, Contemporary Trends in Tourism and Hospitality – CTTH 2015, Rebranding Serbia – Contemporary Trends in Event and Creative Industry, 2015
Издавач: Faculty of Science, Department of Geography, Tourism and Hotel Management, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7031-386-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 51-51
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/252851
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=97651&source=eNauka&language=en
http://www.dgt.uns.ac.rs/ctth2015/index.php
URL: http://www.dgt.uns.ac.rs/ctth2015/index.php
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.