Резултати

еНаука >  Резултати >  Advantages and shortcomings of lab-on-a-chip method for investigation of HMW-GS of wheat (Triticum aestivum) cultivars
Назив: Advantages and shortcomings of lab-on-a-chip method for investigation of HMW-GS of wheat (Triticum aestivum) cultivars
Аутори: Živančev, Dragan  ; Torbica, Aleksandra  ; Mastilović, Jasna  ; Belović, Miona  ; Kevrešan, Žarko  ; Hristov, Nikola  
Година: 2014
Публикација: II International Congress "Food Technology, Quality and Safety - FoodTech 2014"
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 374-379
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/253489
URL: https://www.fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/II%20International%20Congress%20__Food%20Technology, %20Quality%20and%20Safety__.pdf, www.fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/II%20International%20Congress%20__Food%20Technology, %20Quality%20and%20Safety__.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.