Резултати
еНаука >
Резултати >
Advantages and shortcomings of lab-on-a-chip method for investigation of HMW-GS of wheat (Triticum aestivum) cultivars

Назив: | Advantages and shortcomings of lab-on-a-chip method for investigation of HMW-GS of wheat (Triticum aestivum) cultivars | Аутори: | Živančev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | II International Congress "Food Technology, Quality and Safety - FoodTech 2014" | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-043-8![]() ![]() |
Колација: | str. 374-379 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/253489 | URL: | https://www.fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/II%20International%20Congress%20__Food%20Technology, %20Quality%20and%20Safety__.pdf, www.fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/II%20International%20Congress%20__Food%20Technology, %20Quality%20and%20Safety__.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.