Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of textural properties of different pasta types
Назив: Comparison of textural properties of different pasta types
Аутори: Jambrec, Dubravka  ; Pestorić, Mladenka  ; Psodorov, Đorđe ; Sakač, Marijana  ; Nedeljković, Nataša  ; Šarić, Bojana  
Година: 2014
Публикација: II International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2014”
Издавач: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-041-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 171-171
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/253971
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.