Резултати
Назив: | Comparison of textural properties of different pasta types | Аутори: | Jambrec, Dubravka ; Pestorić, Mladenka ; Psodorov, Đorđe ; Sakač, Marijana ; Nedeljković, Nataša ; Šarić, Bojana | Година: | 2014 | Публикација: | II International Congress “Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2014” | Издавач: | Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-041-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 171-171 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/253971 | URL: | http://foodtech2016.uns.ac.rs/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.