Резултати

еНаука >  Резултати >  Digestibility and allergenicity of beta-lactoglobulin following laccase-mediated cross-linking in the presence of sour cherry phenolics
Назив: Digestibility and allergenicity of beta-lactoglobulin following laccase-mediated cross-linking in the presence of sour cherry phenolics
Аутори: Tantoush, Ziyad; Stanić, Dragana  ; Stojadinović, Marija M.  ; Ognjenović, Jana; Mihajlovic, Luka; Atanasković-Marković, Marina  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2011
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 125 br. 1 str. 84-91
DOI: 10.1016/j.foodchem.2010.08.040
WoS-ID: 000284681600012
Scopus-ID: 2-s2.0-77957857745
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1137
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/4328
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256243
Пројекат: Ispitivanje strukture i funkcije biološki važnih makromolekula u fiziološkim i patološkim stanjima (RS-142020)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

66
SCOPUSTM
57
OpenCitations
62
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.