Резултати
еНаука >
Резултати >
Digestibility and allergenicity of beta-lactoglobulin following laccase-mediated cross-linking in the presence of sour cherry phenolics
Назив: | Digestibility and allergenicity of beta-lactoglobulin following laccase-mediated cross-linking in the presence of sour cherry phenolics | Аутори: | Tantoush, Ziyad; Stanić, Dragana ; Stojadinović, Marija M. ; Ognjenović, Jana; Mihajlovic, Luka; Atanasković-Marković, Marina ; Ćirković-Veličković, Tanja | Година: | 2011 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 125 br. 1 str. 84-91 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2010.08.040 | WoS-ID: | 000284681600012 | Scopus-ID: | 2-s2.0-77957857745 | URI: | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1137 https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/4328 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256243 |
Пројекат: | Ispitivanje strukture i funkcije biološki važnih makromolekula u fiziološkim i patološkim stanjima (RS-142020) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
66
SCOPUSTM
SCOPUSTM
57
OpenCitations
OpenCitations
62
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.