Резултати

еНаука >  Резултати >  In vitro digestion of meat- and cereal-based food matrix enriched with grape extracts: How are polyphenol composition, bioaccessibility and antioxidant activity affected?
Назив: In vitro digestion of meat- and cereal-based food matrix enriched with grape extracts: How are polyphenol composition, bioaccessibility and antioxidant activity affected?
Аутори: Pešić, Mirjana  ; Milincić, Danijel D.  ; Kostić, Aleksandar  ; Stanisavljević, Nemanja S.  ; Vukotić, Goran  ; Kojić, Milan  ; Gašić, Uroš M.  ; Barać, Miroljub  ; Stanojević, Sladjana  ; Popović, Dušanka A.;
Година: 2019
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 284 str. 28-44
DOI: 10.1016/j.foodchem.2019.01.107
WoS-ID: 000458119700005
Scopus-ID: 2-s2.0-85060728876
PMID: 30744859
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2843
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1609
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1274
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/1491
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256266
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5034
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2867
Пројекат: Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017)
Izučavanje gena i molekularnih mehanizama u osnovi probiotičke aktivnosti bakterija mlečne kiseline izolovanih sa područja zapadnog Balkana (RS-173019)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

78
SCOPUSTM
24
PubMed CentralTM
47
OpenCitations
67
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.