Rezultati

eNauka >  Rezultati >  In vitro digestion of meat- and cereal-based food matrix enriched with grape extracts: How are polyphenol composition, bioaccessibility and antioxidant activity affected?
Naziv: In vitro digestion of meat- and cereal-based food matrix enriched with grape extracts: How are polyphenol composition, bioaccessibility and antioxidant activity affected?
Autori: Pešić, Mirjana  ; Milincić, Danijel D.  ; Kostić, Aleksandar  ; Stanisavljević, Nemanja S.  ; Vukotić, Goran  ; Kojić, Milan  ; Gašić, Uroš M.  ; Barać, Miroljub  ; Stanojević, Sladjana  ; Popović, Dušanka A.;
Godina: 2019
Publikacija: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Pretraži identifikator
Izdavač: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 284 str. 28-44
DOI: 10.1016/j.foodchem.2019.01.107
WoS-ID: 000458119700005
Scopus-ID: 2-s2.0-85060728876
PMID: 30744859
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2843
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1609
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1274
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/1491
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256266
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5034
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2867
Projekat: Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017)
Izučavanje gena i molekularnih mehanizama u osnovi probiotičke aktivnosti bakterija mlečne kiseline izolovanih sa područja zapadnog Balkana (RS-173019)
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

78
SCOPUSTM
24
PubMed CentralTM
47
OpenCitations
67
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.