Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of whey protein and whey protein hydrolysate as protein based carrier for probiotic starter culture
Назив: Application of whey protein and whey protein hydrolysate as protein based carrier for probiotic starter culture
Аутори: Krunić, Tanja  ; Obradović, Nataša  ; Rakin, Marica  
Година: 2019
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 293 str. 74-82
DOI: 10.1016/j.foodchem.2019.04.062
WoS-ID: 000469331900010
Scopus-ID: 2-s2.0-85064698782
PMID: 31151651
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256268
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4220
Пројекат: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

58
SCOPUSTM
9
PubMed CentralTM
40
OpenCitations
51
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.