Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Application of whey protein and whey protein hydrolysate as protein based carrier for probiotic starter culture
Naziv: Application of whey protein and whey protein hydrolysate as protein based carrier for probiotic starter culture
Autori: Krunić, Tanja  ; Obradović, Nataša  ; Rakin, Marica  
Godina: 2019
Publikacija: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Pretraži identifikator
Izdavač: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 293 str. 74-82
DOI: 10.1016/j.foodchem.2019.04.062
WoS-ID: 000469331900010
Scopus-ID: 2-s2.0-85064698782
PMID: 31151651
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256268
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4220
Projekat: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

58
SCOPUSTM
9
PubMed CentralTM
40
OpenCitations
51
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.