Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Apple pectin-derived oligosaccharides produce carbon dioxide radical anion in Fenton reaction and prevent growth of Escherichia coli and Staphylococcus aureus
Naziv: Apple pectin-derived oligosaccharides produce carbon dioxide radical anion in Fenton reaction and prevent growth of Escherichia coli and Staphylococcus aureus
Autori: Martinov, Jelena; Krstic, Miodrag  ; Spasić, Snežana  ; Miletić, Srđan  ; Stefanovic-Kojic, Jovana ; Nikolić-Kokić, Aleksandra  ; Blagojevic, Dusko  ; Spasojević, Ivan  ; Spasić, Mihajlo 
Godina: 2017
Publikacija: Food Research International
ISSN: 0963-9969 Food Research International Pretraži identifikator
Izdavač: Elsevier
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 100 str. 132-136
DOI: 10.1016/j.foodres.2017.08.040
WoS-ID: 000413128800014
Scopus-ID: 2-s2.0-85028300082
PMID: 28888433
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/3043
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/2093
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256296
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1050
Projekat: Molekularni mehanizmi redoks signalinga u homeostazi, adaptaciji i patologiji (RS-173014)
Simultana bioremedijacija i soilifikacija degradiranih prostora, za očuvanje prirodnih resursa biološki aktivnih supstanci i razvoj i proizvodnju biomaterijala i dijetetskih proizvoda (RS-43004)
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

15
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
11
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca