Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of microwave-assisted extraction of natural antioxidants from spent espresso coffee grounds by response surface methodology
Назив: Optimization of microwave-assisted extraction of natural antioxidants from spent espresso coffee grounds by response surface methodology
Аутори: Ranić, Marija  ; Nikolić, Marina ; Pavlović, Marija  ; Buntić, Aneta  ; Šiler-Marinković, Slavica ; Dimitrijević-Branković, Suzana  
Година: 2014
Публикација: Journal of Cleaner Production
ISSN: 0959-6526 Journal of Cleaner Production Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 80 str. 69-79
DOI: 10.1016/j.jclepro.2014.05.060
WoS-ID: 000340991300007
Scopus-ID: 2-s2.0-84905082075
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2667
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256538
http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/545
Пројекат: Primena biotehnoloških metoda u održivom iskorišćenju nus-proizvoda agroindustrije (RS-31035)
Biološki mehanizmi, nutritivni unos i status polinezasićenih masnih kiselina i folata: Unapređenje ishrane u Srbiji (RS-41030)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

107
SCOPUSTM
85
OpenCitations
95
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.