Резултати
еНаука >
Резултати >
Assessment of the antioxidant activity of fruits originated from the Southern Banat using Briggs-Rauscher reaction
Назив: | Assessment of the antioxidant activity of fruits originated from the Southern Banat using Briggs-Rauscher reaction | Аутори: | M. Ritopečki; B. Jereminov; A. Ritopečki; Maksimović, Jelena P. ; Sarap, Nataša B. ; Pagnacco, Maja C. | Година: | 2018 | Публикација: | 14th International Conference on Fundamental and Applied aspects of Physical Chemistry, 6th Workshop: Specific Methods for Food Safety and Quality, Proceedings | Издавач: | Vinča Institute of Nuclear Sciences, Belgrade | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7306-148-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. 57-60 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/257878 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.