Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of the antioxidant activity of fruits originated from the Southern Banat using Briggs-Rauscher reaction
Назив: Assessment of the antioxidant activity of fruits originated from the Southern Banat using Briggs-Rauscher reaction
Аутори: M. Ritopečki; B. Jereminov; A. Ritopečki; Maksimović, Jelena P.  ; Sarap, Nataša B.  ; Pagnacco, Maja C.  
Година: 2018
Публикација: 14th International Conference on Fundamental and Applied aspects of Physical Chemistry, 6th Workshop: Specific Methods for Food Safety and Quality, Proceedings
Издавач: Vinča Institute of Nuclear Sciences, Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-148-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 57-60
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/257878
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.