Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Assessment of the antioxidant activity of fruits originated from the Southern Banat using Briggs-Rauscher reaction
Naziv: Assessment of the antioxidant activity of fruits originated from the Southern Banat using Briggs-Rauscher reaction
Autori: M. Ritopečki; B. Jereminov; A. Ritopečki; Maksimović, Jelena P.  ; Sarap, Nataša B.  ; Pagnacco, Maja C.  
Godina: 2018
Publikacija: 14th International Conference on Fundamental and Applied aspects of Physical Chemistry, 6th Workshop: Specific Methods for Food Safety and Quality, Proceedings
Izdavač: Vinča Institute of Nuclear Sciences, Belgrade
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7306-148-1 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 57-60
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/257878
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.