Резултати
еНаука >
Резултати >
Drying characteristics of traditional dry-fermented sausage petrovská klobása as influenced by different environmental conditions
Назив: | Drying characteristics of traditional dry-fermented sausage petrovská klobása as influenced by different environmental conditions | Аутори: | Ikonić, Predrag ; Tasić, Tatjana ; Petrović, Ljiljana; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Bojana ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija | Година: | 2013 | Публикација: | 59th International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) ''The Power of Meat in 21st Century'' | Издавач: | Izmir, Turkey | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-605-125-720-4 Претражи идентификатор | Колација: | br. S10A-63 str. 1-4 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/258253 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.