Резултати

еНаука >  Резултати >  Drying characteristics of traditional dry-fermented sausage petrovská klobása as influenced by different environmental conditions
Назив: Drying characteristics of traditional dry-fermented sausage petrovská klobása as influenced by different environmental conditions
Аутори: Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Petrović, Ljiljana; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Bojana  ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  
Година: 2013
Публикација: 59th International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST) ''The Power of Meat in 21st Century''
Издавач: Izmir, Turkey
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-605-125-720-4 Претражи идентификатор
Колација: br. S10A-63 str. 1-4
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/258253
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.